Moeder en dochter over autisme

Op 17 april organiseert Facet Mantelzorg een lezing over autisme voor mantelzorgers en geïnteresseerden. De middag vindt plaats van 14:00 tot 15:30 uur in Wijkcentrum Bolnes.
Spreekster Anne Brouwer en haar moeder Marja delen hun ervaringen; Toen Anne 21 jaar oud was kreeg zij haar diagnose autisme. Tot die tijd hebben haar ouders een lange, zware strijd gevoerd met school en de zorg. Wat was er met Anne? Waarom kon dit slimme kind niet functioneren binnen het onderwijs? Waarom waren dingen zo ingewikkeld voor haar? Waarom sloot ze niet aan bij haar leeftijdgenoten? Waarom was ze altijd zo snel moe, geprikkeld, overstuur en boos?

Door de strijd niet op te geven en als moeder trouw te blijven aan haar eigen intuïtie en moederliefde, kwam er na 21 jaar onbegrip toch een antwoord: autisme. Was de zoektocht dan eindelijk voorbij, of begon hij pas? Marja, de moeder van Anne, vertelt samen met Anne zelf, inmiddels opgeleid ervaringsdeskundige, hun verhaal.
Het delen van ervaringen geeft nieuwe inzichten. Er is na de lezing voldoende ruimte voor het beantwoorden van uw vragen en voor uitwisseling van informatie. U bent niet alleen.
Aanmelden voor de lezing kan via of 0180 – 432 350. Deelname is gratis.

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...