Midden Oosters tintje bij Voor Elkaar “kookt” Voor Elkaar

Heeft u zin om samen de gerechtjes uit de keuken van het Midden Oosten te proeven? Op vrijdag 5 april zorgt Voor elkaar kookt voor heerlijke Syrische gerechtjes, gemaakt door de Syrische keukenprinses Ibetisam. U bent welkom vanaf 18.00 uur bij voetbalvereniging SV Bolnes (Kievitsweg 153).

Ook deze editie verzorgd de enige echte dj Pinas voor muziek. Om 18.30 uur worden de gerechtjes opgediend. Wilt u een keer sfeer komen proeven en deze avond samen doorbrengen, kom dan naar Voor Elkaar “ kookt ” Voor Elkaar. Maar dit is nog niet alles! Arti en Petra van voetbalvereniging SV Bolnes zorgen voor een loterij waar u mooie en leuke prijzen kunt winnen. Loten kosten € 1,00 per lot en worden verkocht door de dames op de avond zelf. U en iedereen van jong tot oud is hartelijk welkom. De kosten voor het diner bedragen € 5,00 voor volwassenen en € 2,00 voor kinderen tot 12 jaar (exclusief drankjes).

Hoe kunt u zich opgeven voor deze Midden Oosterse avond? Meld u aan bij Shahla Faraj voor 1 april (dit is geen grapje) via 06 – 188 212 06 of shahla.voorelkaar@gmail.com.

Wij hopen u allen te zien op de gezellige avond.