Meedoen met Mensen maken Ridderkerk

Het jaar 2021 is het Nationaal Jaar Vrijwillige inzet. Een jaar om te laten zien hoe leuk en waardevol vrijwilligerswerk is, maar ook om nieuwe gezichten aan te trekken. Wil je als vrijwilligersorganisatie meedoen en informatie over hoe je kunt starten? Facet Vrijwilligerssteunpunt organiseert hiervoor op dinsdag 18 mei van 10.00 tot 11.30 uur een online inspiratiesessie via MS Teams.

Je hoort meer over de landelijke campagne Mensen maken Nederland en hoe je dat voor jouw organisatie vorm kunt geven. Ook krijg je een toelichting over de (publiciteits-)middelen die beschikbaar zijn en waar je kennis kunt vinden om nieuwe vrijwilligers aan te trekken. “Samen met organisaties kunnen we de campagne lokaal een gezicht geven. En jij hebt leuke tips om jouw vrijwilligers te waarderen en nieuwe gezichten te interesseren”, zegt Junaidah Beun van Facet Vrijwilligerssteunpunt.

Aanmelden kan tot 11 mei via de Vrijwilligersacademie: https://vrijwilligersacademie.facetridderkerk.nl/. Een gratis account aanmaken is eenmalig en eenvoudig. Heb je interesse maar kan je niet overdag? Bij voldoende interesse wordt er ook in de avond een sessie georganiseerd.

Neem voor meer informatie contact op met Facet Vrijwilligerssteunpunt via of 0180 – 430 440.

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West Vrijdag 1 juli wordt de film Mamma Mia getoond in het Wijkcentrum West. De aanvang is 13.30 uur en...

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord De Cultuur Camping is dé plek waar u samenkomt om verschillende creatieve workshops te...

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn  Facet Ridderkerk organiseert in de zomervakantie vanaf maandag 11 juli 2022 verschillende...

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 22 mei mogen...