Mede-Liefhebber gezocht van Miniatuur Spoorbanen

Voor een enthousiaste 87-jarige heer uit Ridderkerk zijn we op zoek naar iemand die dezelfde passie deelt: miniatuur spoorbanen van het merk Märklin. Deze zoektocht draait om het delen van wederzijdse kennis en ervaring in deze unieke hobby.
De heer is een gepassioneerd eigenaar van een Märklin -spoorbaan en heeft vooral een sterke interesse in de automatisering ervan. Hij heeft zelf een geavanceerd besturingssysteem gebouwd, inclusief een zelfgebouwde computer om zijn spoorbaan te beheren.

Als u dezelfde passie deelt en geïnteresseerd bent in het uitwisselen van informatie en ervaringen, nodigen we u uit om u aan te melden. Wij zullen u dan met elkaar in contact brengen, zodat u samen kunt genieten van deze fascinerende hobby.
Voor meer informatie of aanmelding, neem contact op met Jacqueline Revier via telefoonnummer 0180 – 432 350 of via e-mail .

Samen is leuker Ridderkerk

Samen is leuker Ridderkerk

Sluit je gezellig aan bij ‘Samen is leuker Ridderkerk’! Ben je tussen de 27 en 67 jaar en op zoek naar buurtbewoners...

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 17 mei 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst Op dinsdag 21 mei organiseert Facet Ridderkerk een Digikoffer bijeenkomst. De Digikoffer is een...