Mattie Meeting Battle Royale

De jongerenwerkers van Facet Ridderkerk hebben een nieuw spel bedacht om jongeren bij elkaar te brengen.
Vrijdag 29 maart organiseert jongerenwerk Facet Ridderkerk weer een Mattie Meeting Gamenight. Deze Mattie Meeting wordt ingezet om eenzaamheid onder de jeugd in Ridderkerk aan te pakken.
De jongerenwerkers hebben een variant bedacht op een digitaal spel dat onder de jongeren beter bekend is als ‘Battle Royale’. Dit keer wordt de sportzaal in Bolnes volledig omgetoverd tot een heus speelveld!

Het spel zal worden gespeeld in teams waarbij samenwerking en tactisch inzicht erg belangrijk zijn.
De Mattie Meetings zijn activiteiten die elk kwartaal plaatsvinden met als doel het bij elkaar brengen van jongeren die het lastig vinden contact te maken met leeftijdsgenoten of vriendschappen te onderhouden. Doormiddel van de georganiseerde activiteiten komen de jongeren op creatieve en sportieve manieren met elkaar in contact. Na de vorige edities kijken de jongerenwerkers trots terug op de vriendschappen die zij hebben zien ontstaan.

De Mattie Meeting vindt plaats op vrijdag 29 maart van 19:00 tot 21:30 uur in de Sporthal in Bolnes (Scheldeplein 2). De activiteit is voor jongeren vanaf 12 jaar, deelname is gratis. Aanmelden kan bij jongerenwerker Aaron Broere via 06 – 559 562 85 of op Instagram: @jongridderkerk.

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...