Lezing over yoga

Vanuit het programma Ridderkerk Langer Gezond organiseren wij op donderdag 29 juni een lezing over yoga. Tijdens deze lezing wordt er dieper ingegaan op de achtergronden, geschiedenis en de verschillende takken van yoga.

Yoga wordt wereldwijd steeds populairder en ook bij Facet Ridderkerk is dat te zien. Vanuit Facet worden er wekelijks 12 lessen aangeboden zowel overdag als in de avond. Voor veel van deze lessen zijn er wachtlijsten. Een van de docenten die al jaren yogalessen verzorgt is Mike Hartog. Al vele jaren geeft hij met veel plezier les in de verschillende wijkcentra in Ridderkerk.

Mike neemt u deze lezing mee in de wereld van yoga. Aan de hand van enkele oefeningen, aangezien yoga vooral een praktijk is, zal duidelijk worden hoe tijdens yogalessen hoofd, handen en hart in verbinding staan. De lezing is zowel toegankelijk voor mensen die ervaring hebben met yoga en yogalessen volgen als voor mensen die geen ervaring hebben en graag geïnformeerd willen worden over de achtergronden en de inhoud van de yogalessen.

Ieder jaar wordt door de Verenigde Naties op 21 juni de wereld yoga dag georganiseerd. Een week later op donderdag 29 juni bent u van harte welkom om meer te weten te komen over yoga. De locatie is het wijkcentrum in Bolnes, Noordstraat 255a. De tijd is van 19.00 – 21.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur en de koffie/thee staat klaar.

De lezing is voor iedereen gratis toegankelijk en een ieder is van harte welkom. Reserveer snel want er zijn een beperkt aantal plaatsen. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per mail .

Lezing over yoga – Facet Ridderkerk

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...