Lekker smullen van Koerdische gerechten bij SV Bolnes

De zomerse avonden komen er aan, de vitamine D wordt door de zon aangevuld en geniet ieder op zijn manier van deze mooie dagen. De vraag is dan, wat gaan wij deze week eten en wat gaan wij doen? U kunt natuurlijk ook gezellig aanschuiven bij “Voor Elkaar”.

Vrijdag 7 juni vanaf 18.00 uur kunt u heerlijke Koerdische gerechten proeven en wordt een gezellige avond verzorgd in samenwerking met Voor Elkaar en voetbalvereniging SV Bolnes. Deze keer kookt de initiatiefneemster van Voor Elkaar, Shahla Faraj, zelf. Shahla komt uit Koerdistan en is gevlucht voor de oorlog. Inmiddels woont zij al jaren in Ridderkerk. Shahla is, naast bewoonster van de wijk Bolnes, een krachtige vrouw die altijd voor ieder klaarstaat en bij verschillende organisaties vrijwilligerswerk doet of juist het contact opzoekt met de medemens en is een voorbeeld voor iedereen.

Programma

De voetbalkantine van SV Bolnes is deze avond het restaurant van Voor Elkaar “Kookt” Voor Elkaar. Het restaurant gaat open om 18:00 uur, waarna vanaf 18:30 uur de gerechtjes worden uitgeserveerd. De heer Pinas van voetbalvereniging SV Bolnes verzorgt ook deze avond de muziek. U bent hartelijk welkom, ook als u gewoon even langs wilt komen en een drankje wilt drinken. Niets moet, alles mag. Het draait bij ons om het gezellig samen zijn en elkaar te ontmoeten. Kortom of u alleen komt of dat u met twee of meer personen aansluit, iedereen is welkom.

€ 5,00 per persoon en € 2,00 voor kinderen tot 12 jaar.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met dinsdag 4 juni bij Shahla Faraj via shahla.voorelkaar@gmail.com of 06 – 188 212 06. Ook voor meer informatie of dieetwensen en allergieën kunt u bij haar terecht. Mocht na aanmelding blijken dat u toch niet kunt komen, meld u dan uiterlijk één dag van tevoren af om eventuele kosten te voorkomen.

Deze avond wordt aangeboden door, Voor Elkaar, Facet Ridderkerk, Voetbalvereniging SV Bolnes, Wijk Idee Team Bolnes.

Wij hebben er met zijn allen zin in, u óók?