Kom je met mij een herfstwandeling maken? Maar een kopje koffie is ook gezellig!

U kent vast wel de kaarten van Facet Ridderkerk die twee keer per jaar te vinden zijn in Ridderkerk. De sociaal werkers van Facet Ridderkerk hebben weer een leuke nieuwe kaart om te verspreiden rondom de Week tegen Eenzaamheid en nu de herfst zijn intrede doet.

Vindt u het ook zo leuk om een kaartje te ontvangen en/of iemand te verrassen? Op meerdere plekken in Ridderkerk staan ook dit najaar weer gratis postkaarten die u kunt meenemen.

Door een kaartje mee te nemen en te versturen, kunt u een groot gebaar maken naar iemand. Verstuur de kaart naar iemand die een opkikker kan gebruiken of waarvan u vermoed dat hij/zij eenzaam is. Of stuur het kaartje naar iemand die veel voor u heeft gedaan. Er zijn genoeg redenen om een kaart te sturen, maar vaak vergeten we dit door het alledaagse leven.

Wij moedigen iedereen aan om één of meerdere kaarten mee te nemen. Want wie ontvangt er nou niet graag een leuke verassing in de brievenbus? Wellicht tovert u bij iemand een glimlach op het gezicht. Dat is veel waardevoller dan u misschien denkt. De kaarten zijn onder andere verkrijgbaar bij onze balie aan de Schoutstraat, WVC Bolnes, WVC West, het gemeentehuis, Trefpunt Oost, Foodcompany, de Kledingbank en WVC Slikkerveer.

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...