Klus- en tuinmannen met spoed gezocht

Is het tijd om de heg te snoeien of heeft u een nieuwe kast gekocht, maar heeft u geen idee hoe u deze in elkaar moet zetten? Wanneer het tuinonderhoud of de klusjes in huis u te veel worden, kunt u een beroep doen op de klussenservice van Facet Ridderkerk. De klussenservice is er voor 65-plussers in Ridderkerk die de klussen zelf niet meer uit kunnen voeren en ook geen mensen in hun omgeving hebben die hierbij kunnen helpen en/of de financiële middelen hiervoor niet hebben.
Voor de huis- en tuinklussen is Facet Vrijwilligerssteunpunt op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te klussen en/of te tuinieren. Het gaat om kleine klusjes of onderhoud van maximaal 3 uur. De tijd kan zelf worden ingedeeld, evenals de hoeveelheid klussen per week/maand. Voor elke klus ontvangt u een vergoeding.

Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem contact op met Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of mail naar .

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale filmmiddag georganiseerd voor de...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk Op zaterdag 24 februari a.s. vindt, van 9:30 tot 12:00 uur, het Repair Café Ridderkerk plaats....

Samen is leuker Ridderkerk!

Samen is leuker Ridderkerk!

Samen is leuker Ridderkerk! De eerste bijeenkomst ‘Samen is leuker Ridderkerk’ was een geslaagde bijeenkomst. Maar...