Klus- en tuinmannen met spoed gezocht

Is het tijd om de heg te snoeien of heeft u een nieuwe kast gekocht, maar heeft u geen idee hoe u deze in elkaar moet zetten? Wanneer het tuinonderhoud of de klusjes in huis u te veel worden, kunt u een beroep doen op de klussenservice van Facet Ridderkerk. De klussenservice is er voor 65-plussers in Ridderkerk die de klussen zelf niet meer uit kunnen voeren en ook geen mensen in hun omgeving hebben die hierbij kunnen helpen en/of de financiële middelen hiervoor niet hebben.
Voor de huis- en tuinklussen is Facet Vrijwilligerssteunpunt op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te klussen en/of te tuinieren. Het gaat om kleine klusjes of onderhoud van maximaal 3 uur. De tijd kan zelf worden ingedeeld, evenals de hoeveelheid klussen per week/maand. Voor elke klus ontvangt u een vergoeding.

Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem contact op met Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of mail naar .

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...