Klaverjastoernooi in WVC Bolnes

Hoera we kunnen weer klaverjassen! Na lang stil zitten organiseert Facet Ridderkerk ook dit voorjaar weer een klaverjastoernooi voor alle senioren in Ridderkerk, in het WVC Bolnes (Noordstraat 255a). In de maanden februari en maart wordt er gespeeld vanaf 13:30 uur, gelieve voor 13:15 uur in de zaal aanwezig zijn.

De kaartmiddagen zijn op 7, 14, 21 en 28 februari en 6, 13, 20 en 27 maart 2024. Op de laatste speeldag, 27 maart, is de prijsuitreiking.
Kosten voor deelname aan dit toernooi bedragen € 10,- per persoon. Dit bedrag kan betaald worden bij inschrijving op de eerste speeldag. U bent van harte welkom op dit najaarstoernooi, waar u uiteraard ook andere kaartliefhebbers ontmoet!

Aanmelden kan bij de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5 of via 0180 – 432 350 of bij Jan van der Sande via 0180 – 412 722. Bekijk www.facetridderkerk.nl voor meer informatie.

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...