Klaverjastoernooi 55+ in WVC Bolnes weer een groot succes!

Afgelopen woensdag 27 maart kwam er weer een einde aan acht middagen klaverjassen in het wijkcentrum Bolnes aan de Noordstraat 255a. Opnieuw zijn 52 personen, mannen en vrouwen, met plezier in het WVC te Bolnes acht woensdagmiddagen aan het klaverjassen geweest. Deze sessie, die tweemaal per jaar gespeeld wordt, is vanaf de start in 2001 een groot succes gebleken. Met steun van Facet Ridderkerk willen we deze traditie in ere behouden.

Afgelopen woensdag 27 maart kwam er weer een einde aan een groot, gezellig samenzijn. Wanneer we terugkijken, zien we dat het alweer de 48e keer was dat dit evenement georganiseerd werd. Het blijkt dus duidelijk in een behoefte te voorzien. Iedere middag was er ruim 90% opkomst. Iedere deelnemer kreeg na afloop een grote paasstol en een zakje met chocolade eitjes. Op de laatste dag waren er nog een aantal prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door Boek- en kantoorboekhandel Sanders samen met Slagerij Vreugdenhil, beiden van het winkelcentrum De Werf.

Evenals in oktober 2023 gingen de twee eerste prijzen ook ditmaal naar Rijsoord. Arie Kranendonk en Jan de Reus waren de sterkste. Op de derde plaats eindigde Rein Langeland.

Op de bijgevoegde foto ziet u de drie prijswinnaars. Daarachter staan de drie organisatoren, Ben Dienaar Sr., Ruud Kranendonk en Jan van der Sande. Rechts op de foto ziet u Jacqueline Revier, Sociaal Werker Ouderen van Facet Ridderkerk.

Op 9 oktober 2024 gaan de volgende 8 woensdagmiddagen weer van start. We zien u daar ook graag (weer) bij !!

Samen is leuker Ridderkerk

Samen is leuker Ridderkerk

Sluit je gezellig aan bij ‘Samen is leuker Ridderkerk’! Ben je tussen de 27 en 67 jaar en op zoek naar buurtbewoners...

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 17 mei 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst Op dinsdag 21 mei organiseert Facet Ridderkerk een Digikoffer bijeenkomst. De Digikoffer is een...