Vier het contact met jouw buren met een kerstontbijt

De sociaal makelaars van Facet Ridderkerk bieden inwoners van Ridderkerk en hun buren een goed gevulde tas met een overheerlijk kerstontbijt aan om het contact met hun buren te vieren. De kerstontbijtjes voor geïnteresseerden en hun buren worden tussen 20 en 22 december thuisbezorgd door de sociaal makelaars. Meld je snel aan, want er zijn 100 ontbijtjes beschikbaar.

Yolanda Hekkert, sociaal makelaar bij Facet Ridderkerk: “Juist in deze tijd is de behoefte aan samenzijn en een beetje op elkaar letten groter dan ooit. Juist in de donkere coronadagen waarin eenzaamheid op de loer ligt, is het belangrijk om in contact te blijven of te komen. Het doel van deze actie is om, naast het dichter bij elkaar brengen van de buren, ook een gezelligere, socialere en veiligere buurt te krijgen. Onder het mom van samen is leuker en blijf in contact met je buren, krijg je ook een tas met kerstontbijt voor je buren. Of om samen te nuttigen of om af te geven en een kletspraatje aan de deur.”

Maak kans op een High Tea

“We geven 100 kerstontbijtjes af en in 4 van de tasjes zit een gouden kerstbal verstopt. Ben jij de gelukkige die een tasje met een gouden kerstbal krijgt, dan win je ook nog eens een high tea met je buren bij van der Valk Hotel Ridderkerk voor 4 personen. Uiteraard na een foto met de gouden bal en de buren.”

Aanmelden

Opgeven voor een gratis kerstontbijt kan tot 16 december via of 0180 – 432 350. “Na 16 december laten we weten op welke dag we langskomen. Welke buren gun jij een lekkere verrassing? Voor wie maak jij het verschil in deze donkere dagen? Wie kan een steuntje in de rug goed gebruiken? Vier of haal het contact met je buren aan, wij zorgen voor het lekkers. Wie goed doet, goed ontmoet.”

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...