Facet Ridderkerk organiseerde vrijdag 20 december weer het jaarlijkse kerstdiner vanuit de soos Bolnes. Dit diner is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Fonobori en de inzet van enthousiaste vrijwilligers van de soos. Het wijkvoorzieningencentrum was sfeervol aangekleed en versierd. Na de opening door voorzitter Anneke begon de gezellige middag/avond met een mooi kerstverhaal.

Net als voorgaande jaren was er weer een feestelijk uitgebreid buffet, verzorgd door cateraar Lifeline, bestaande uit allerlei lekkere voor-, hoofd- en nagerechten met voor ieder wat wils. Ouderenadviseur Henny de Wilt van Facet Ridderkerk wil nogmaals alle dames hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan deze avond, maar ook voor alle andere activiteiten die door de soos worden georganiseerd. Als dank hebben de dames/vrijwilligers namens Facet hun eindjaarspresentje ontvangen. “Al met al was het een zeer geslaagd samenzijn voor de 110 bezoekers. Namens de organisatie en alle betrokkenen bedanken wij Fonobori nogmaals heel hartelijk voor hun sponsoring en het mede mogelijk maken van dit heerlijke en gezellige kerstdiner.”

Lijken de activiteiten van Soos Bolnes u ook gezellig? Kom dan een keer langs op een dinsdag- of donderdagmiddag in het Wijkvoorzieningencentrum Bolnes. Bekijk de activiteiten in onze agenda.