Geen evenementen gevonden!

Talentontwikkeling

Ben jij altijd al bezig geweest met muziek, dans, kunst of cultuur? Of ben je benieuwd naar welk talent er in jou schuilt? Meld je dan aan voor Talent 0180 en ontdek je talent!

Als talentmakelaars helpen de jongerenwerkers jou jouw talenten en drijfveren te ontdekken en ontwikkelen. Het project zet deelnemers in hun kracht, individueel en in groepsverband. Talent 0180 biedt onder andere workshops aan op het gebied van dj, rap, muziekproductie en theater. Heb je zelf leuke ideeën? Neem contact met ons op en wie weet kunnen we je daar bij helpen.

Rapworkshops

Rapmuziek is niet meer weg te denken en met Talent 0180 krijgen raptalenten een podium om zich te etaleren. Met de rapworkshops leer je jouw flow en teksten te optimaliseren en ontwikkel je jezelf. Ook leer je hoe studiosessies werken en wat er komt kijken bij het maken en opnemen van je track. Je voorgangers hebben al verschillende keren opgetreden!

Muziekproductieworkshops
Ben je geïnteresseerd in de productie van muziek? En vraag je je af hoe je beats produceert of hoe muziekprogramma’s werken? De antwoorden op deze vragen krijg je bij Talent 0180. Doe mee en leer je eigen muziek te maken!

Theaterworkshops

Tijdens deze workshops maak je kennis met theater, dans en je eigen talent. Je leert een eigen theaterstuk te maken. Prikkel je fantasie en ga samen met leeftijdsgenoten als team aan de slag! Je zet een eigen theaterstuk in elkaar en voert deze op.

Dj-workshops

Leer verschillende stijlen muziek door elkaar mixen tijdens de dj workshops. Na deelname weet jij hoe je moet performen achter de draaitafels! In het DJ Café op donderdagavond kun je in de juiste omgeving oefenen en Talent 0180 voegt je toe aan de line up van een tof feest in De Loods. Dj’s die eerder meededen worden geregeld gevraagd om te draaien op verschillende feesten.

Shanice Birahij

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze jongerenwerker Shanice!

Mail Shanice