Wie heb jij een mooi compliment gegeven?

Na een eerste week vol gezelligheid gaat de leukste snertcampagne ooit door! Vanaf maandag 14 december is er voor iedereen een online oefening in complimenten geven en incasseren. Doe het in de klas, met jouw kind of als partners.

De kick of vorige week zorgde in ieder geval al voor veel plezier en leuke complimenten. Zo werden het echt leuke snertdagen. De sociaal makelaars van Facet Ridderkerk waren op 8 december bij WVC Bolnes van start gegaan met “De leukste Snertdag ooit”. In winterse sferen kregen voorbijgangers de gelegenheid iemand uit hun omgeving een hart onder de riem te steken door hen schriftelijk een compliment te maken. Ook kon men kiezen uit een voorgedrukte spreuk: “Je hoeft niet uit een kraan te komen om een spetter te zijn.”. Misschien valt er ook bij u wel een mooie kaart op de mat,..
Andere dagen waren de sociaal makelaars te vinden bij het wijkcentrum de Fuik, wijkcentrum West en in de wijk Oostendam. Op basis van tips werd er ook snert rondgebracht bij adressen waar de oudere bewoners woonden. Dankzij leerlingen van het Maxima, vrijwilligers van “Voor Elkaar kookt”,  “Buurtklik Drievliet” en De Keuken van Wendelien konden er 600 porties snert uitgedeeld worden.

Deze leukste snertcampagne ooit is tot mede tot stand gekomen in samenwerking met het Maxima college, vrijwilligers en beheer wijkvoorzieningen Centrum Bolnes, West en Drievliet, homemade koekjes van Bea en de keuken van Wendelien te Oostendam.

Meldpunt Samen

Mocht u nog hulp en ondersteuning willen aanbieden of juist nodig hebben deze dagen voor een praatje, boodschappen of andere coronagerelateerde zaken dan bent u welkom bij: meldpunt Samen.

Deze actie heeft zich gehouden tot de maatregelen omtrent corona

Wel koffie, geen geleuter

Wel koffie, geen geleuter

Wel koffie, geen geleuter Heeft u behoefte aan een goed gesprek samen met anderen? Wat is de zin van het leven? Bent u...

Omgaan met rouw en verlies

Omgaan met rouw en verlies

Omgaan met rouw en verlies Hoe om te gaan met het verlies van een dierbare? Onderwerpen die aan bod komen zijn omgaan...

Theatercollege Erik Scherder

Theatercollege Erik Scherder

Theatercollege Erik Scherder Tijdens deze interactieve lezing zal neuropsycholoog en hoogleraar Erik Scherder speciaal...