Hulp bij aangifte inkomstenbelasting

Facet Ridderkerk biedt, net als voorgaande jaren, hulp bij het doen van uw aangifte inkomstenbelasting. Wij starten hiermee op woensdag 6 maart 2024. U kunt zich vanaf 1 februari a.s. inschrijven bij ons kantoor aan de Schoutstraat 5.

Zorg dat u goed voorbereid bent!
Als u voor de aangifte wilt inloggen met uw eigen DigiD, dan moet u in het bezit zijn van een mobiele telefoon waarop u de DigiD app kunt downloaden. Hiermee kan er simpel en veilig ingelogd worden. Als u deze app niet heeft, is het noodzakelijk dat uw mobiele telefoonnummer gekoppeld wordt aan uw DigiD. Dit kunt u via de website van DigiD doen.
Als u geen mobiele telefoon heeft, kunt u telefonisch (088 – 12 36 555) of via de website van DigiD een machtigingscode aanvragen.
Mocht het niet lukken om uw mobiele telefoonnummer te koppelen aan uw DigiD, dan kunnen wij u hierbij helpen op een spreekuur bij Facet Ridderkerk.
Om een afspraak te maken of voor meer informatie neemt u contact op met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of u kunt langskomen op het kantoor aan de Schoutstraat 5 (maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur).

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale filmmiddag georganiseerd voor de...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk Op zaterdag 24 februari a.s. vindt, van 9:30 tot 12:00 uur, het Repair Café Ridderkerk plaats....

Samen is leuker Ridderkerk!

Samen is leuker Ridderkerk!

Samen is leuker Ridderkerk! De eerste bijeenkomst ‘Samen is leuker Ridderkerk’ was een geslaagde bijeenkomst. Maar...