Hulp bij aangifte inkomstenbelasting

Facet Ridderkerk biedt, net als voorgaande jaren, hulp bij het doen van uw aangifte inkomstenbelasting. Wij starten hiermee op woensdag 6 maart 2024. U kunt zich vanaf 1 februari a.s. inschrijven bij ons kantoor aan de Schoutstraat 5.

Zorg dat u goed voorbereid bent!
Als u voor de aangifte wilt inloggen met uw eigen DigiD, dan moet u in het bezit zijn van een mobiele telefoon waarop u de DigiD app kunt downloaden. Hiermee kan er simpel en veilig ingelogd worden. Als u deze app niet heeft, is het noodzakelijk dat uw mobiele telefoonnummer gekoppeld wordt aan uw DigiD. Dit kunt u via de website van DigiD doen.
Als u geen mobiele telefoon heeft, kunt u telefonisch (088 – 12 36 555) of via de website van DigiD een machtigingscode aanvragen.
Mocht het niet lukken om uw mobiele telefoonnummer te koppelen aan uw DigiD, dan kunnen wij u hierbij helpen op een spreekuur bij Facet Ridderkerk.
Om een afspraak te maken of voor meer informatie neemt u contact op met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of u kunt langskomen op het kantoor aan de Schoutstraat 5 (maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur).

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...