Hulp bij aangifte inkomstenbelasting

Wij bieden net als voorgaande jaren, vanaf 1 maart hulp bij het doen van uw aangifte inkomstenbelasting. U kunt zich hier vanaf 1 februari voor inschrijven op ons kantoor aan de Schoutstraat 5.

Zorg dat u goed voorbereid bent! Als u voor de aangifte wilt inloggen met uw eigen DigiD, dan moet u in het bezit zijn van een mobiele telefoon waarop u de DigiD app kunt downloaden. Hiermee kan er simpel en veilig ingelogd worden. Als u deze app niet heeft, is het noodzakelijk dat uw mobiele telefoonnummer gekoppeld wordt aan uw DigiD. Dit kunt u via de website van DigiD doen.

Als u geen mobiele telefoon heeft, kunt u telefonisch (088 – 123 65 55) of via de website van DigiD een machtigingscode aanvragen. Mocht het niet lukken om uw mobiele telefoonnummer te koppelen aan uw DigiD, dan kunnen wij u hierbij helpen op een spreekuur.

Om een afspraak te maken of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 0180 – 432 350 of u kunt langskomen op ons kantoor aan de Schoutstraat 5 (maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17.00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12.30 uur).

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...