Hulp bij aangifte inkomstenbelasting

Wij bieden net als voorgaande jaren, vanaf 1 maart hulp bij het doen van uw aangifte inkomstenbelasting. U kunt zich hier vanaf 1 februari voor inschrijven op ons kantoor aan de Schoutstraat 5.

Zorg dat u goed voorbereid bent! Als u voor de aangifte wilt inloggen met uw eigen DigiD, dan moet u in het bezit zijn van een mobiele telefoon waarop u de DigiD app kunt downloaden. Hiermee kan er simpel en veilig ingelogd worden. Als u deze app niet heeft, is het noodzakelijk dat uw mobiele telefoonnummer gekoppeld wordt aan uw DigiD. Dit kunt u via de website van DigiD doen.

Als u geen mobiele telefoon heeft, kunt u telefonisch (088 – 123 65 55) of via de website van DigiD een machtigingscode aanvragen. Mocht het niet lukken om uw mobiele telefoonnummer te koppelen aan uw DigiD, dan kunnen wij u hierbij helpen op een spreekuur.

Om een afspraak te maken of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 0180 – 432 350 of u kunt langskomen op ons kantoor aan de Schoutstraat 5 (maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17.00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12.30 uur).

Theatercollege Erik Scherder

Theatercollege Erik Scherder

Theatercollege Erik Scherder Tijdens deze interactieve lezing zal neuropsycholoog en hoogleraar Erik Scherder speciaal...

Presentatie over edelstenen

Presentatie over edelstenen

Presentatie over edelstenen Wij organiseren op donderdag 8 december van 14.00 – 16.00 uur een presentatie over...