Hoffmans Modeshow in WVC Bolnes

Facet Ridderkerk organiseert op maandag 16 oktober 2023 van 10:00 tot 12:00 uur, in samenwerking met Hoffmans mode, een gezellige modeshow in Wijkvoorzieningencentrum Bolnes aan de Noordstraat 255a. Gasten worden vanaf 9:30 uur ontvangen door de vrijwilligers van de Soos Bolnes.

Hoffmans mode heeft eigentijdse seniorenmode in de maat 38 t/m 54. Zij geven advies en helpen met het maken van de juiste keuze. De toegang is gratis, iedereen wordt getrakteerd op een kopje koffie/thee en kan meedoen met de gratis loterij. Na de modeshow is het mogelijk om de geshowde kleding te kopen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de activiteiten voor senioren? Neem dan contact op met Jacqueline Revier, sociaal werker ouderen bij Facet Ridderkerk, via 0180 – 432 350 of via . Bekijk www.facetridderkerk.nl voor meer informatie over de activiteiten van Facet Ridderkerk.

Jobcoaching evenement “Meet Your Future” Op 27 november 2023 organiseerde de jongerencoaches van Facet Ridderkerk een...

Geslaagde gezonde kookworkshop

Geslaagde gezonde kookworkshop

Geslaagde gezonde kookworkshop Afgelopen week organiseerde Ridderkerk Langer Gezond samen met De Groene Pollepel bij...

Wandelexcursie

Wandelexcursie

Wandelexcursie Op vrijdagochtend 29 december 2023 organiseert Facet Ridderkerk een wandelexcursie door het Centrum van...