Hoffmans Modeshow in WVC Bolnes

Facet Ridderkerk organiseert op maandag 11 maart 2024 van 10:00 tot 12:00 uur, in samenwerking met Hoffmans mode, een gezellige modeshow in Wijkvoorzieningencentrum Bolnes aan de Noordstraat 255a. Gasten worden vanaf 9:30 uur ontvangen door de vrijwilligers van de Soos Bolnes.
Hoffmans mode heeft eigentijdse seniorenmode in de maat 38 t/m 54. Zij geven advies en helpen met het maken van de juiste keuze. De toegang is gratis, iedereen wordt getrakteerd op een kopje koffie/thee en kan meedoen met de gratis loterij. Na de modeshow is het mogelijk om de geshowde kleding te kopen.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de activiteiten voor senioren? Neem dan contact op met Jacqueline Revier, sociaal werker ouderen bij Facet Ridderkerk, via 0180 – 432 350 of via . Bekijk www.facetridderkerk.nl voor meer informatie over de activiteiten van Facet Ridderkerk.

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...