Griezelspektakel in Bolnes

Vrijdag 25 oktober was het één groot griezelspektakel in Bolnes. De laatste dag van de herfstvakantie werd Kastanje Events van Facet Ridderkerk afgesloten met griezelactiviteiten in WVC Bolnes, georganiseerd door onder andere het opbouwwerk.

De activiteit startte om 10.00 uur en het was meteen druk. Ruim 100 kinderen, ouders, voogd(en), opa’s en oma’s sneden pompoenen, maakten t-shirts, versierden glazen potjes en werden geschminkt. “Het schminken was ook dit jaar weer een enorm succes. Sommige kinderen herkenden we niet meer nadat zij geschminkt werden door Diana’s Schminkpaleis. Ze gingen helemaal op in hun rol”, zegt Eveline Freling, opbouwwerker bij Facet Ridderkerk. Ook Pameijer deed dit jaar weer mee. De cliënten bakten cakejes en deelden snoepjes uit. Vrijwilligers Ebtisam en Shahla hielpen mee bij de verschillende activiteiten. “Het is leuk om te zien dat ouders en kinderen genieten van het momentje samen zijn. Ook de samenwerking tijdens deze activiteiten viel op. Iedereen doet mee op zijn/haar manier. De bewoners die lege potjes inleverden verdienen ook nog een extra bedankje”. Een aantal griezels gaven aan ‘helemaal klaar te zijn voor de optocht of trick or treat in andere wijken’.

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...