Gratis online bingo voor het hele gezin

Facet Ridderkerk organiseert op dinsdag 5 mei een online bingo voor jong en oud. Meedoen kan vanuit jouw huiskamer. De activiteit start om 19.00 en wordt live uitgezonden via de Facebookpagina van Facet Ridderkerk: www.facebook.com/FacetRidderkerk.

“Met ‘Bingo Baker’ willen we in deze moeilijke, vreemde tijden toch contact met jou houden en een beetje plezier in de woonkamer brengen”, redeneert Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk. “Meedoen kan met het hele gezin, dus leg pennen en bingokaarten klaar én winnen maar!”

De online bingo vindt plaats op dinsdag 5 mei van 19.00 tot 21.00 uur en is live te volgen. Er worden drie rondes gespeeld, waarbij iedere ronde drie leuke prijzen te winnen zijn. Meedoen is gratis! Aanmelden kan via . Na aanmelding krijg je een e-mail met alle benodigde instructies en uiteraard ook informatie over hoe de bingokaarten te downloaden zijn.

Doe jij ook mee?

Meldpunt Samen

Meldpunt Samen weer actief Hulp nodig of hulp willen bieden via meldpunt in Ridderkerk Het oplopend aantal...

Buren in tijden van corona

Wat is er nu fijner dan je thuis te voelen in je eigen huis. Zeker nu we in deze ongewone tijd met het coronavirus veel thuis zijn. Dan is het fijn als je buren hebt met wie je op goede voet leeft. Of dit nu betekent dat je regelmatig bij elkaar over de vloer kwam of dat je elkaar – ondanks verschillende leefgewoonten – kunt respecteren. Helaas gaat dat niet altijd goed. Soms groeien irritaties uit tot ogenschijnlijk onoplosbare situaties.

Bewoners verrast met Buurtsoep

In de Week tegen Eenzaamheid op woensdag 7 en donderdag 8 oktober brachten de sociaal makelaars, ouderenadviseurs en jongerenwerker van Facet, samen met Buurtklik Drievliet/’t Zand en Voor Elkaar Bolnes, 200 bakjes ‘Buurtsoep’ rond in de wijken Drievliet en Bolnes. Bewoner: “Bedankt voor de leuke attentie die wij gisteren mochten ontvangen. De soep was lekker. Het kaartje is vandaag al bij onze kleindochter bezorgd”.