Dag winter, hallo lente

Vind jij het ook leuk om een kaartje te ontvangen en/of iemand te verrassen? Op meerdere plekken in Ridderkerk staan ook dit voorjaar weer gratis postkaarten die je kunt meenemen om te versturen, ontworpen door het team Sociaal werk ouderen van Facet Ridderkerk.

“Door iemand een kaartje te sturen, kun je een groot gebaar maken naar iemand. Misschien is iemand eenzaam, kan iemand een opkikker gebruiken of vind je het leuk om een kaartje te sturen, omdat iemand veel voor je heeft gedaan. Er zijn genoeg redenen om een kaartje te sturen, maar vaak vergeten we dit door het alledaagse leven”, zegt Henny de Wilt, sociaal werker ouderen bij Facet Ridderkerk. “Daarom moedigen wij iedereen aan om één of meerdere kaarten mee te nemen. Laat iemand weten dat je aan hem/haar denkt, want wie ontvangt nu niet graag een leuke verrassing in de brievenbus? Waarschijnlijk tover je bij iemand een glimlach op het gezicht. En dat is veel waardevoller dan je misschien denkt.”

De kaarten zijn onder andere verkrijgbaar bij Facet Ridderkerk, verschillende wijkcentra, het Gemeentehuis, Bibliotheek, Foodcompany en de Kledingbank.

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...