Gezocht: Vrijwilligers voor ANWB AutoMaatje Ridderkerk

Facet Ridderkerk en de ANWB hebben de handen ineen geslagen om dit voorjaar te starten met ANWB AutoMaatje in Ridderkerk. Facet Ridderkerk is daarom op zoek naar vrijwillige matchmakers en chauffeurs.

In Nederland zitten één miljoen mensen gedwongen achter de geraniums. Zij komen hun huis niet uit omdat ze slecht ter been zijn of geen vervoer hebben. Gelukkig zijn er ook veel mensen die iets voor een ander willen doen. ANWB AutoMaatje brengt deze mensen samen. ANWB AutoMaatje is een vervoersservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto en ontvangen een kleine onkostenvergoeding.

Matchmaker

Als vrijwillige matchmaker en planner kun je zowel vanuit huis met je eigen laptop of computer als bij ons op kantoor aan de slag. Bij nieuwe deelnemers ga je op bezoek om hen te vertellen wat AutoMaatje inhoudt en wat de klanten kunnen verwachten. Je zorgt wekelijks voor een goede match tussen vrijwilliger en klant en zorgt dat de ritten in orde zijn. Je krijgt een kleine onkostenvergoeding voor het vrijwilligerswerk vanuit huis.

Chauffeur

Als vrijwillige chauffeur vervoer je op verzoek klanten met je eigen auto naar het ziekenhuis, de kapper, winkels of andere afspraken. Je hoeft geen lid te zijn van de ANWB om als vrijwilliger te starten. Je krijgt een kleine onkostenvergoeding.

Voor meer informatie of aanmelding als vrijwilliger kun je contact opnemen met Frederike Boer-Barendregt via 0180 – 432 350 of .

Vervoer naar

ANWB AutoMaatje Ridderkerk start zeer waarschijnlijk in het voorjaar. De voorbereidingen zijn in volle gang. Tot de start van ANWB AutoMaatje kunt u gebruik blijven maken van onze vervoersservice.

Samen is leuker Ridderkerk

Samen is leuker Ridderkerk

Sluit je gezellig aan bij ‘Samen is leuker Ridderkerk’! Ben je tussen de 27 en 67 jaar en op zoek naar buurtbewoners...

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 17 mei 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst Op dinsdag 21 mei organiseert Facet Ridderkerk een Digikoffer bijeenkomst. De Digikoffer is een...