Gezellige Soos in het Centrum van Facet Ridderkerk

Op zoek naar een plek om anderen te ontmoeten, te ontspannen of gewoon even ertussenuit te zijn? Dan nodigen wij u van harte uit om onze Soos in het Centrum van Facet Ridderkerk te bezoeken. Deze gezellige bijeenkomst vindt plaats in de Ridderzaak van het Gemeentehuis en biedt u de gelegenheid om nieuwe contacten te leggen of oude bekenden weer te ontmoeten.

De Soos in het centrum is er elke dinsdag van 14:00 uur tot 16:00 uur. U kunt genieten van koffie of thee voor slechts € 1,50, inclusief een lekker koekje, waarvan € 0,50 voor de Lief en Leed pot bestemd is. Op deze manier wordt er naar elkaar omgekeken en wordt er aandacht geschonken aan elkaars welzijn. Tijdens de Soos heeft u de gelegenheid om gezellig bij te kletsen en deel te nemen aan een spelletje rummikub. Daarnaast organiseren we maandelijks een bingo met leuke kleine prijsjes voor de vaste leden, waarvoor een bijdrage van slechts €2,00 wordt gevraagd.
Hoewel onze groep voornamelijk bestaat uit dames, heten wij heren van harte welkom om deel te nemen aan onze gezellige activiteiten. U vindt ons in de Ridderzaal, die u bereikt via de hoofdingang van het Gemeentehuis, helemaal rechts.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag deelnemen aan onze Soos? Loop dan gerust binnen en schuif gezellig aan. Onze enthousiaste vrijwilligers staan voor u klaar om u welkom te heten en wegwijs te maken.

U kunt ook contact opnemen met Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of voor meer informatie.
Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze Soos in het Centrum van Facet Ridderkerk voor een gezellige en verbindende middag!

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...