Gezellig muziek maken

Kom ook en doe mee met onze muzikale seniorengroep!
Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je een instrument of zing je graag? Dan is dit jouw kans om samen met andere senioren (65+) plezier te hebben in het maken van muziek! Facet Ridderkerk nodigt je van harte uit om deel te nemen aan deze muzikale bijeenkomsten in het Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80.

Gezelligheid staat voorop!
Het maakt niet uit welk niveau je hebt, het belangrijkste is dat je plezier hebt in muziek maken. Of je nu een beginner bent of meer ervaren, je bent van harte welkom op de dinsdagen van 12:30 tot 14:00 uur.
Ontdek onze bestaande muziekgroep!

Op dezelfde dinsdagen van 14:30 tot 16:00 uur hebben we een groepje muzikanten die al wat meer op elkaar zijn ingespeeld. Ze zouden graag een zanger/zangeres verwelkomen om bij hen aan te sluiten. Voel je vrij om langs te komen en te kijken of je wilt meedoen!
Luisteraars zijn ook welkom!
Ben je geen muzikant maar geniet je van muziek? Dan nodigen we je graag uit om te komen luisteren en te genieten van de muziek.
Aanmelden en details

De deelnemers moeten in Ridderkerk wonen en we spelen uitsluitend akoestisch, dus versterkers zijn niet toegestaan. Aanmelden kan bij Jacqueline Revier via telefoon 0180-432350 of via e-mail .

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...