Gezellig BBQ’en met de groep ‘Samen is Leuker Ridderkerk’

Wil je mensen uit de buurt ontmoeten om samen leuke dingen mee te ondernemen? Wil jij je netwerk in Ridderkerk uitbreiden? Zoek je een maatje of iemand met dezelfde interesses? Sluit je dan aan bij de WhatsApp groep ‘Samen is Leuker Ridderkerk’.

“Een paar maanden geleden zijn we gestart met WhatsApp groep” vertelt Yolanda Hekkert, Sociaal Makelaar bij Facet Ridderkerk. We merken dat er ook onder de volwassenen veel mensen op zoek zijn naar vriendschap en gelijkgestemden om leuke dingen mee te ondernemen. Misschien heb je weinig familie, vrienden, of door een beperking is je sociale leven niet zo uitgebreid als je graag wilt. Misschien ben je hier net komen wonen of ken je niemand met dezelfde interesses.

Allemaal redenen om je bij ons aan te sluiten. Je zit nergens aan vast. De Sociaal Makelaars organiseren een aantal keer per jaar een gezamenlijke activiteit, zodat je de kans hebt een groot deel van de groep te ontmoeten. De komende activiteit die onze groep organiseert is een gratis BBQ op 31 juli om 17:00 uur in Ridderkerk. Locatie volgt.
Buiten deze activiteiten om kun je zelf oproepjes doen in de groep of reageren op andere voorstellen. Stel je wilt een keer wandelen, of ergens koffiedrinken. Dan plaats je een bericht en zie je vanzelf wie er met je mee wil en kan (op eigen kosten).
Ben je tussen de 27 en 67 jaar en wil je graag je sociale netwerk uitbreiden? Stuur dan een mail naar en we voegen je toe aan de groep. Of app naar Yolanda tel. 06 – 283 47 606.
We zien er naar uit om je te ontmoeten. Welkom!

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...