Gesprek over leefstijl aan de keukentafel

De manier waarop we leven, onze gewoontes en de keuzes die we maken, heeft een enorme invloed en impact op onze gezondheid en welzijn. Voor nu, maar ook voor later. Het loont altijd om een gezonde leefstijl te starten.
Daarom introduceren we ons spreekuur bij je thuis; zullen we samen eens kijken naar jouw welzijn? Mag ik je inspireren tot een gezondere en meer gebalanceerde levensstijl?
Met een persoonlijke benadering en praktische adviezen kan ik via een unieke en persoonlijke ervaring je denkwijze doorbreken en een nieuwe weg laten inslaan. Op maat gemaakte adviezen die gemakkelijk in jouw dagelijks leven kunnen worden geïntegreerd.

Of het nu gaat om gezonde voeding, beweging, stress, slaapgewoonten of jouw veiligheid in en om het huis. Ik breng de expertise en motivatie rechtstreeks naar je toe. Dat stelt je in staat om in een comfortabele en vertrouwde omgeving te leren en te groeien, zonder de noodzaak om hiervoor de deur uit te gaan.
“Wij geloven sterk in de kracht van persoonlijke verbinding en maatwerk als het gaat om het bevorderen van een gezonde levensstijl voor de 60+er” aldus Cathy van Es, leefstijlcoach bij Ridderkerk Langer Gezond. “Door bij de mensen thuis te komen kunnen we echt zien en begrijpen wat men nodig heeft en hoe we hen het beste kunnen ondersteunen”.
Interesse? Neem contact op met Facet Ridderkerk, 0180 – 432350 of mail naar: en maak een afspraak. Het is gratis en verplicht u tot niets.

 

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...