Geslaagde non-alcohol wijnproeverij

Afgelopen week hebben deelnemers van de wijnproeverij kunnen ervaren hoe lekker non-alcohol wijnen smaken.

Ridderkerk Langer Gezond, het leefstijlprogramma van Facet Ridderkerk, organiseerde in samenwerking met Robert-Jan Lips van De Wijngenoten een wijnproeverij waarbij diverse alcoholvrije wijnen geproefd konden worden.
Vele zijn nieuwsgierig naar de smaak en beleving van non-alcoholische wijnen en het blijkt dat deze zeker geen concessie zijn, maar een goede keuze.
Terwijl er aan tafel nieuwe smaken werden ontdekt vertelde Robert-Jan allerlei wetenswaardigheden over de wijnen. Tussendoor werd er genoten van diverse lekkere hapjes die passend bij de wijnen waren en de smaakbeleving optimaal maakten.
De sfeer was gezellig en zoals men opmerkte; ook al heb je verschillende glazen op, je hebt in je hoofd nergens last van. Een uitstekende manier om toch een wijntje in de hand te hebben, vooral met de goede voornemens voor 2024!
Wilt u meer informatie over een gezonde leefstijl, neem dan contact op met Facet Ridderkerk, Schoutstraat 5, telefoon 0180 – 432 350.

Samen is leuker Ridderkerk

Samen is leuker Ridderkerk

Sluit je gezellig aan bij ‘Samen is leuker Ridderkerk’! Ben je tussen de 27 en 67 jaar en op zoek naar buurtbewoners...

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 17 mei 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst Op dinsdag 21 mei organiseert Facet Ridderkerk een Digikoffer bijeenkomst. De Digikoffer is een...