Genoeg te beleven tijdens Summer Events

Van maandag 20 juli tot en met vrijdag 14 augustus 2020 organiseert Facet Ridderkerk voor de twintigste keer Summer Events. Nog geen plannen voor de zomervakantie of ga je niet op vakantie door het coronavirus? Doe dan mee met Summer Events!

Het programma staat weer vol met sportieve, recreatieve en culturele activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren van 2 t/m 18 jaar in Ridderkerk. Het programma verschijnt donderdag 25 juni in De Combinatie en op de website van Facet Ridderkerk. De inschrijving start op vrijdag 26 juni om 9:00 uur.

Coronavirus COVID-19

Uiteraard voldoet het programma aan de landelijke RIVM richtlijnen met betrekking tot het coronavirus COVID-19. Alle activiteiten zijn onder voorbehoud. Mochten de richtlijnen in de komende periode aangepast worden dan kan dat ook gevolgen hebben voor het programma.

Ridderkerkpas

Het is mogelijk om de kosten van de activiteiten te betalen met de Ridderkerkpas. De betaling wordt ter plaatse geregeld. Kijk voor meer informatie op www.ridderkerkpas.nl.

Blauwe activiteiten (puzzelstukje)

Alle activiteiten met een puzzelstukje zijn toegankelijk voor kinderen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis). De activiteiten worden aangeboden in een rustige omgeving, in kleine groepjes en met minimaal twee opgeleide medewerkers.

Spelregels

Kijk voor meer informatie over het programma en de COVID-19 veiligheids- en hygiëneprotocollen op deze pagina.

Voor alle andere vragen kan je terecht bij Brendon Tholenaars via 0180 -432 350 of .

Meldpunt Samen

Meldpunt Samen weer actief Hulp nodig of hulp willen bieden via meldpunt in Ridderkerk Het oplopend aantal...

Buren in tijden van corona

Wat is er nu fijner dan je thuis te voelen in je eigen huis. Zeker nu we in deze ongewone tijd met het coronavirus veel thuis zijn. Dan is het fijn als je buren hebt met wie je op goede voet leeft. Of dit nu betekent dat je regelmatig bij elkaar over de vloer kwam of dat je elkaar – ondanks verschillende leefgewoonten – kunt respecteren. Helaas gaat dat niet altijd goed. Soms groeien irritaties uit tot ogenschijnlijk onoplosbare situaties.

Bewoners verrast met Buurtsoep

In de Week tegen Eenzaamheid op woensdag 7 en donderdag 8 oktober brachten de sociaal makelaars, ouderenadviseurs en jongerenwerker van Facet, samen met Buurtklik Drievliet/’t Zand en Voor Elkaar Bolnes, 200 bakjes ‘Buurtsoep’ rond in de wijken Drievliet en Bolnes. Bewoner: “Bedankt voor de leuke attentie die wij gisteren mochten ontvangen. De soep was lekker. Het kaartje is vandaag al bij onze kleindochter bezorgd”.