Genoeg te beleven tijdens Summer Events

Van maandag 20 juli tot en met vrijdag 14 augustus 2020 organiseert Facet Ridderkerk voor de twintigste keer Summer Events. Nog geen plannen voor de zomervakantie of ga je niet op vakantie door het coronavirus? Doe dan mee met Summer Events!

Het programma staat weer vol met sportieve, recreatieve en culturele activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren van 2 t/m 18 jaar in Ridderkerk. Het programma verschijnt donderdag 25 juni in De Combinatie en op de website van Facet Ridderkerk. De inschrijving start op vrijdag 26 juni om 9:00 uur.

Coronavirus COVID-19

Uiteraard voldoet het programma aan de landelijke RIVM richtlijnen met betrekking tot het coronavirus COVID-19. Alle activiteiten zijn onder voorbehoud. Mochten de richtlijnen in de komende periode aangepast worden dan kan dat ook gevolgen hebben voor het programma.

Ridderkerkpas

Het is mogelijk om de kosten van de activiteiten te betalen met de Ridderkerkpas. De betaling wordt ter plaatse geregeld. Kijk voor meer informatie op www.ridderkerkpas.nl.

Blauwe activiteiten (puzzelstukje)

Alle activiteiten met een puzzelstukje zijn toegankelijk voor kinderen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis). De activiteiten worden aangeboden in een rustige omgeving, in kleine groepjes en met minimaal twee opgeleide medewerkers.

Spelregels

Kijk voor meer informatie over het programma en de COVID-19 veiligheids- en hygiëneprotocollen op deze pagina.

Voor alle andere vragen kan je terecht bij Brendon Tholenaars via 0180 -432 350 of .

Wel koffie, geen geleuter

Wel koffie, geen geleuter

Wel koffie, geen geleuter Heeft u behoefte aan een goed gesprek samen met anderen? Wat is de zin van het leven? Bent u...

Omgaan met rouw en verlies

Omgaan met rouw en verlies

Omgaan met rouw en verlies Hoe om te gaan met het verlies van een dierbare? Onderwerpen die aan bod komen zijn omgaan...

Theatercollege Erik Scherder

Theatercollege Erik Scherder

Theatercollege Erik Scherder Tijdens deze interactieve lezing zal neuropsycholoog en hoogleraar Erik Scherder speciaal...