Genoeg te beleven tijdens Summer Events

Van 22 juli t/m 16 augustus 2019 organiseert Facet Ridderkerk voor de negentiende keer Summer Events. Heb jij nog geen plannen voor de zomervakantie? Doe dan ook mee! Het programma staat weer vol met sportieve, recreatieve en culturele activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren in Ridderkerk!

Het definitieve programma verschijnt donderdag 27 juni in De Combinatie en op onze website. De inschrijving start op vrijdag 28 juni om 9:00 uur en vol is vol!

Ridderkerkpas

Het is mogelijk om de kosten van de activiteiten te betalen met de Ridderkerkpas. De betaling wordt ter plaatse geregeld.

Blauwe activiteiten (puzzelstukje)

Alle activiteiten met een puzzelstukje tijdens Summer worden aangeboden in een rustige omgeving, in kleine groepjes en met minimaal twee begeleiders.

Spelregels:

  • Er kan alleen via de website of per e-mail worden ingeschreven.
  • Naam, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer en het vermelden van de activiteit(en) is verplicht! Er volgt geen inschrijving bij het ontbreken van één van bovenstaande gegevens.
  • Er wordt ingeschreven op datum en tijd van ontvangst (vanaf 28 juni 9:00 uur)! Inschrijvingen voor 9:00 uur worden niet behandeld.
  • Kijk goed voor welke leeftijd een activiteit is. Ben je jonger of ouder dan aangegeven op de dag van de activiteit dan kun je helaas niet aan de activiteit deelnemen.
  • Als de inschrijflijst vol is, wordt er een reservelijst aangemaakt. Mocht je alsnog kunnen deelnemen, dan wordt er telefonisch contact opgenomen. Kom niet naar de activiteit als je niet gebeld bent! Dit voorkomt verwarring en teleurstelling.
  • Bij twee keer zonder kennisgeving niet op komen dagen voor een activiteit of uitstapje is deelname aan andere activiteiten en uitstapjes niet meer mogelijk.
  • Om je in te schrijven voor het uitstapje naar de Efteling moet je minimaal aan drie andere activiteiten (m.u.v. uitstapjes) deelnemen.

Voor meer informatie kan je terecht bij Brendon Tholenaars via 0180 – 432 350 of .