Gangmakers Lief en Leedstraten verrast

Ook verrast met Valentijn? De gangmakers van de Lief en Leedstraten wel! Zij hebben als bedankje voor hun inzet voor hun buren een roos en een pot vol lekkers ontvangen.

Inmiddels telt Ridderkerk negen Lief en Leedstraten. De gangmakers van Lief en Leedstraten zetten zich in voor de buren in hun straat, maar op vrijdag 12 februari was dit even anders. Op deze dag werden de gangmakers door de medewerkers van Facet Ridderkerk verrast met een bedankje voor hun inzet. De gangmakers hebben namelijk al enkele acties samen met hun buren kunnen uitvoeren.

Ook wonen in een Lief en Leedstraat?

Er zijn uiteraard bewoners nodig die zich voor hun straat verantwoordelijk voelen en samen met een buur de gangmakersrol willen vervullen. Wil jij ook in een Lief en Leedstraat wonen en met behulp van een klein budget en actiemateriaal aan de slag gaan? Meld je dan nu aan als gangmaker. Het is handig én gezellig om dat met twee personen te doen. Het draait om jou én jouw buren.

De gangmakers worden door Facet Ridderkerk begeleid met het benaderen van buren en ondersteund met alle materialen die daarvoor nodig zijn, zoals het Lief en Leedbudget, kaartjes en attenties. Geef u op! Kom erbij, u bent welkom en nodig. Bewoners die geïnteresseerd zijn kunnen zich opgeven bij Facet Ridderkerk 0180 – 432 350 of .

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West Vrijdag 1 juli wordt de film Mamma Mia getoond in het Wijkcentrum West. De aanvang is 13.30 uur en...

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord De Cultuur Camping is dé plek waar u samenkomt om verschillende creatieve workshops te...

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn  Facet Ridderkerk organiseert in de zomervakantie vanaf maandag 11 juli 2022 verschillende...

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 22 mei mogen...