Ga mee op supermarkt tour

Wat zijn E-nummers? Hoeveel suiker zit er in een bepaald product? Is het product wat ik altijd kies wel de juiste keuze voor mij? Waar staan al die keurmerken voor? Kom er achter tijdens de supermarkt tour op dinsdag 13 juli om 19.00 uur of donderdag 15 juli om 14.00 uur.

Vanuit Ridderkerk Langer Gezond organiseert Facet voor de eerste keer een supermarkt tour. “Het doel van deze tour is om u in staat te stellen goede, gezonde en verstandige keuzes te maken, want dit kan best lastig zijn in het overweldigende aanbod van producten in deze consumptiemaatschappij”, zegt leefstijlcoach Cathy van Es.

Aan de hand van voorbeelden laat Cathy u zien hoe u een etiket kunt lezen, wat de betekenis is van keurmerken en hoe een supermarkt is ingericht. Ontvangst is bij Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5 waar onder het genot van een kopje koffie of thee even kennis wordt gemaakt met elkaar. Daarna vertrekt een klein groepje naar de supermarkt waar de tour start. Na afloop krijgen de deelnemers een goed gevulde goodiebag mee.

Mee op tour? Meld u aan via 0180 – 432 350 of . Deelname is gratis.

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West Vrijdag 1 juli wordt de film Mamma Mia getoond in het Wijkcentrum West. De aanvang is 13.30 uur en...

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord De Cultuur Camping is dé plek waar u samenkomt om verschillende creatieve workshops te...

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn  Facet Ridderkerk organiseert in de zomervakantie vanaf maandag 11 juli 2022 verschillende...

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 22 mei mogen...