Fonobori maakt het kerstdiner in Bolnes weer tot een feest

Facet Ridderkerk organiseerde vrijdag 22 december jl. weer het jaarlijkse kerstdiner vanuit de Soos Bolnes. Dit diner is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Fonobori en de inzet van enthousiaste vrijwilligers van de Soos. De zaal was sfeervol aangekleed en de tafels mooi versierd. Na de opening door voorzitter Anneke begon de gezellige middag en avond.

Net als voorgaande jaren was er weer een feestelijk uitgebreid buffet, verzorgd door cateraar Lifeline, bestaande uit allerlei lekkere voor-, hoofd- en nagerechten met voor ieder wat wils. Sociaal Werker Ouderen Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk wil nogmaals alle dames hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan deze avond, maar ook voor alle andere activiteiten die door de soos worden georganiseerd. Als dank hebben de dames/vrijwilligers namens Facet hun eindjaarspresentje ontvangen. “Al met al was het een zeer geslaagd samenzijn voor de 90 bezoekers! Namens de organisatie en alle betrokkenen bedanken wij Fonobori nogmaals heel hartelijk voor hun sponsoring en het mede mogelijk maken van dit heerlijke en gezellige kerstdiner.”

Lijken de activiteiten van Soos Bolnes u ook gezellig? Kom dan een keer langs op een dinsdag- of donderdagmiddag of elke 1e maandag van de maand bij de bingo!

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...