Fitcoins voor een gezonde leefstijl

Ridderkerk is al een jaar bezig met het verzamelen van Fitcoins. Met Fitcoins worden volwassenen gestimuleerd een gezondere leefstijl aan te nemen. Deelnemers van dit project sparen voor gezonde producten en diensten door meer te bewegen. Zo is werken aan jouw gezondheid niet alleen leuk, maar levert het ook een beloning op.

Hoe werkt het?

Wil jij ook een gezondere leefstijl aannemen en ben je 18 jaar of ouder? Doe ook mee met Fitcoins. Download de gratis app  ‘It’s my life’ met stappenteller op jouw telefoon en spaar met elke stap die gezet of kilometer die gefietst wordt voor Fitcoins.

De verdiende Fitcoins kun je inwisselen via de Fitcoins Marktplaats voor gezonde producten zoals groente en fruit, sportactiviteiten, kortingen en andere leuke verassende aanbiedingen bij onder andere Kicks Ridderkerk, Benner Coaching, Grand café Burgerzaken, De Groene Pollepel, Zwembad de Fakkel, Go Health Club, Bloemenhuis van der Waal, Roeli ’t Jong Fotografie, Sportief met Mark, Run on Wheels, Curves, Vitality Praktijk en Upstairs Dance & Fit.

Aanmelden

Meld je aan via www.itsmylife24.nl/ ridderkerk en volg de instructies op de website.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Gertjan Kroon van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of .

Meedoen? Bekijk deze pagina voor meer informatie!

Meldpunt Samen

Meldpunt Samen weer actief Hulp nodig of hulp willen bieden via meldpunt in Ridderkerk Het oplopend aantal...

Buren in tijden van corona

Wat is er nu fijner dan je thuis te voelen in je eigen huis. Zeker nu we in deze ongewone tijd met het coronavirus veel thuis zijn. Dan is het fijn als je buren hebt met wie je op goede voet leeft. Of dit nu betekent dat je regelmatig bij elkaar over de vloer kwam of dat je elkaar – ondanks verschillende leefgewoonten – kunt respecteren. Helaas gaat dat niet altijd goed. Soms groeien irritaties uit tot ogenschijnlijk onoplosbare situaties.

Bewoners verrast met Buurtsoep

In de Week tegen Eenzaamheid op woensdag 7 en donderdag 8 oktober brachten de sociaal makelaars, ouderenadviseurs en jongerenwerker van Facet, samen met Buurtklik Drievliet/’t Zand en Voor Elkaar Bolnes, 200 bakjes ‘Buurtsoep’ rond in de wijken Drievliet en Bolnes. Bewoner: “Bedankt voor de leuke attentie die wij gisteren mochten ontvangen. De soep was lekker. Het kaartje is vandaag al bij onze kleindochter bezorgd”.