FIT op alle fronten Gezondheidsbeurs Ridderkerk

Aanstaande vrijdag 22 maart is het zover. De FIT op alle fronten Gezondheidsbeurs wordt georganiseerd in het nieuwe gebouw van het Gemini College aan de Sportlaan 16. Met ruim 20 informatiestands, 25 workshops en lezingen, catering via Stichting De Overburen, diverse prijzen voor de loterij en al 200 aanmeldingen staat Facet Ridderkerk, in samenwerking met lokale ondernemers en organisaties, klaar voor de eerste FIT op alle fronten Gezondheidsbeurs in Ridderkerk.
Ouder worden gaat vanzelf maar daar komt ook van alles bij kijken. Of het nu gaat om de juiste voeding, goed slapen, ademhalen, financiële of medische gezondheid, je sociale netwerk etc. Op alle fronten verandert er veel naarmate je ouder wordt. En dat terwijl we steeds ouder worden en langer zelfstandig thuis wonen. De ondernemers en organisaties zullen u daar deze middag en avond alles over vertellen en geven praktische tips en goed advies. Wie weet gaat u ook nog eens naar huis met een mooie prijs die geschonken wordt door de Hartstichting, de Fakkel en apotheker Theo-Hans Kuijvenhoven. Aan het einde van de avond worden er ook leuke prijzen verloot in bijpassend thema.
De middag wordt geopend door wethouder Fleur Stip, met daaropvolgend een presentatie van Jaap Jongbloed over vitaliteit. Bij aankomst ontvangt u het programmaoverzicht en kunt u kijken welke lezingen of workshops u wilt volgen. Ook kunt u gezellig plaatsnemen op ons koffieterras voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. Begin van de avond zal er soep en een broodje geserveerd worden.
Niet aangemeld, maar wel zin in een middag en/of avond uit in eigen dorp? U bent van harte welkom en zien u graag. De entree is gratis. Meer informatie over het programma, de workshops, presentaties en informatiestands tijdens de FIT op alle fronten Gezondheidsbeurs Ridderkerk kunt u vinden op onze website www.facetridderkerk.nl

Aanmelden kan telefonisch via 0180 – 432 350 of per mail via .