FIT op alle fronten, Gezondheidsbeurs Ridderkerk

Op vrijdag 22 maart 2024, van 16:00 tot 20:00 uur, organiseert Facet Ridderkerk een Gezondheidsbeurs. We noemen dit FIT op alle fronten, omdat we alle aspecten van fit ouder worden belichten. Het is van groot belang om zo lang mogelijk fit, vitaal en zelfstandig te blijven. Hoe bereik ik dat, hoe kan ik mijn balans vinden, wat past bij mij en hoe pak ik dat aan? Kom naar onze Gezondheidsbeurs om dit te ontdekken.

Naast beweegactiviteiten en een informatiemarkt zijn er tal van lezingen en workshops. Het definitieve programma wordt binnenkort op onze website geplaatst, maar hier lichten we alvast een tipje van de sluier op. Er zullen onder andere lezingen zijn over ‘Financieel fitter worden’, ‘De overgang: bloed, zweet en tranen?’, oplichting, gezond medicijngebruik, ‘Digitale hulp in Ridderkerk’ en ‘De invloed van slaap op gezondheid’. Daarnaast worden er workshops aangeboden over ‘Wat zit er in ons eten?’, ‘Gezond ademen voor een gezonder leven’, ‘Wat houdt slechtziendheid in’ en de mogelijkheid om dementie te ervaren met behulp van een VR-bril.

Enkele van de sprekers die genoemd kunnen worden zijn: Ronald van Dort, Jaap Jongbloed, huisarts Jeanette Caljouw, diëtist Salar, Wim Onderdelinden, apotheker Theo-Hans Kuijvenhoven en natuurlijk Wethouder Stip!

Dit alles wordt aangeboden onder het genot van gratis koffie, thee en wat lekkers.

Het evenement vindt plaats in het Gemini College, Sportlaan 16. Noteer deze datum alvast in uw agenda, want het belooft een geweldig evenement te worden. Deelname is gratis en u kunt zich aanmelden bij Facet Ridderkerk via onze website https://facetridderkerk.nl/fit-op-alle-fronten/, telefonisch via 0180 – 432 350 of per e-mail via .