Filmvoorstelling voor Giganten

Facet Vrijwilligerssteunpunt biedt de Ridderkerkse vrijwilligers eind november een filmvoorstelling aan. Er is keuze tussen een middagvoorstelling op donderdag 24 november en een avondvoorstelling op vrijdag 25 november. De voorstelling is een cadeautje in de aanloop naar de Landelijke Vrijwilligersdag begin december. Op deze dag worden vrijwilligers in heel het land bedankt en in het zonnetje gezet.

Op donderdag staat de recente verfilming van een bekende musical op het programma die zich afspeelt in het New York van de jaren vijftig. De film toont een tijdloos liefdesverhaal en rivaliserende jeugd vergezelt van geweldige muziek. Naast ingrediënten als romantiek, drama, spanning, dans en muziek maken de decors, kostuums en choreografie de film een echte beleving!
De filmmiddag is van 13.15 uur tot 17.00 uur.

Op vrijdag draait een romantische komedie waarin een singer-songwriter zijn dromen probeert waar te maken. Als hij in een parallelle werkelijkheid belandt lijkt dit ook te lukken. Maar kiest hij voor zijn passie muziek of toch de liefde? Het warme verhaal wordt op een geweldige wijze gedragen door bekende liedjes van een legendarische popgroep.
De filmavond is van 19.15 uur tot 22.15 uur.

Deze filmvoorstellingen zijn in Theater Het Plein. De Giganten worden ontvangen met koffie/thee en lekkers. Tussendoor is er een pauze met een hapje en drankje.

Vrijwilligers kunnen een ticket reserveren via onze balie aan de Schoutstraat 5, telefoon 0180 – 432 350 of via email . Dit onder vermelding van de organisatie of vrijwilligersplek waar men actief is. Ook kunnen vrijwilligersorganisaties tickets aanvragen voor hun organisatie. Reserveren kan tot 18 november, het aantal plaatsen is beperkt.
De voorstellingen worden georganiseerd met medewerking van Filmhuis Ridderkerk en de Bibliotheek AanZet.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Facet Vrijwilligerssteunpunt via 0180 – 430 440  of .

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...