Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 3 november 2023

Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale filmmiddag georganiseerd voor de senioren van Ridderkerk in Wijkcentrum West, gelegen aan de Boksdoornstraat 80.
De volgende filmmiddag staat gepland voor vrijdag 3 november 2023. De aanvang van deze gezellige bijeenkomst is om 13:30 uur. Voor slechts € 2,50 kunt u deelnemen, inclusief een kop koffie of thee met wat lekkers. Deze maandelijkse activiteit trekt doorgaans een klein, knus gezelschap van ongeveer 10 tot 15 personen.

Wij nodigen alle senioren van Ridderkerk van harte uit om deel te nemen aan deze filmmiddag. Het belooft een gezellige en ontspannen middag te worden.
De filmmiddag is slechts een voorbeeld van de vele activiteiten die wekelijks in Wijkcentrum West plaatsvinden. Naast de filmmiddag kunt u ook deelnemen aan activiteiten zoals de breimiddag, creatieve middag, en bingo op andere vrijdagen.

Voor meer informatie en het volledige overzicht van alle activiteiten in Wijkcentrum West, kunt u onze website bezoeken op www.facetridderkerk.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0180 – 432 350.

Samen is leuker Ridderkerk

Samen is leuker Ridderkerk

Sluit je gezellig aan bij ‘Samen is leuker Ridderkerk’! Ben je tussen de 27 en 67 jaar en op zoek naar buurtbewoners...

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 17 mei 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst Op dinsdag 21 mei organiseert Facet Ridderkerk een Digikoffer bijeenkomst. De Digikoffer is een...