Filmmiddag in West

Vrijdag 1 juli wordt de film Mamma Mia getoond in het Wijkcentrum West. De aanvang is 13.30 uur en de kosten voor deelname zijn € 2,50 inclusief een kop koffie of thee.

Mamma Mia is een komedie met muziek. De hoofdrolspelers zijn Amanda Seyfried, Meryl Streep en Pierce Brosnan. Donna, een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie, de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten. Voor Sophie’s huwelijk heeft Donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie en de rijke, meermalen gescheiden Tanya van haar vroegere backing-band ‘Donna and the Dynamos’. Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader die haar naar het altaar moet begeleiden en ze haalt drie mannen uit Donna’s verleden naar het mediterrane paradijs waar ze 20 jaar daarvoor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren bloeit er nieuwe liefde op en oude romances vatten opnieuw vlam op dit weelderige eiland vol mogelijkheden. Heeft u zin in een gezellige middag? Kom dan langs in het wijkcentrum.

Facet Ridderkerk organiseert elke eerste vrijdag van de maand een filmmiddag in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. De andere vrijdagen zijn er gezellige ontmoetingsactiviteiten zoals de breimiddag, creatieve middag en bingo. Interesse? Neem contact op met Jacqueline Revier via 0180 – 43 23 50.

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...