Filmavond voor Giganten

Elk jaar zetten veel Ridderkerkers zich belangeloos in voor onze lokale samenleving. Deze vrijwillige inzet wordt erg gewaardeerd. Daarom organiseert Facet Vrijwilligerssteunpunt in opdracht van de gemeente Ridderkerk weer een gezellige avond voor deze Giganten. Dit jaar zal het plaatsvinden op vrijdag 6 september in de vorm van een Filmavond voor Giganten.

In hartje Ridderkerk wordt het Koningsplein omgebouwd tot een openluchtbioscoop! Op het programma staat een leuke film die veel mensen zal aanspreken. Welke film het wordt, blijft nog even een verrassing. Begin augustus wordt dit in een apart bericht bekend gemaakt. Er wordt voor de gasten uiteraard gezorgd voor een zitplaats, een drankje en versnapering. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar Theater en foyer Het Plein.

Het programma begint om 20.30 uur en duurt tot ongeveer 24.00 uur. Vrijwilligers worden via de organisatie waar zij actief zijn uitgenodigd. De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd. De organisatie kan de vrijwilligers dan aanmelden via . Het aantal plaatsen is beperkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons Vrijwilligerssteunpunt via  of 0180 – 430 440.

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 26 juni mogen...

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West Vrijdag 1 juli wordt de film Mamma Mia getoond in het Wijkcentrum West. De aanvang is 13.30 uur en...

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord De Cultuur Camping is dé plek waar u samenkomt om verschillende creatieve workshops te...

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn  Facet Ridderkerk organiseert in de zomervakantie vanaf maandag 11 juli 2022 verschillende...

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 22 mei mogen...