Filmavond Alzheimer Café Ridderkerk

Op 11 december is er weer een Alzheimer Café Ridderkerk in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80.

Filmavond: ‘The Leisure Seeker’

Geteisterd door dementie en fysieke klachten vlucht het koppel John en Ella in hun oude camper genaamd ‘The Leisure Seeker’ voor een toekomst in een verzorgingshuis.
Een ontroerende film met een vleugje humor.

Bent u benieuwd naar deze film en wilt u daarna met elkaar hierover in gesprek, dan bent u van harte welkom op het Alzheimer café van 11 december aanstaande.

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Het Alzheimer Café vindt iedere 2e maandag van de maand plaats. De avond begint om 19:30 uur. In verband met de duur van de film zal deze avond iets later eindigen, omstreeks 21:30 uur.

Er is een informatiestand met brochures van Alzheimer Nederland en er zijn boeken met diverse onderwerpen over dementie aanwezig. U kunt deze boeken gratis lenen.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de werkgroep Alzheimer Café Ridderkerk bestaande uit Facet Mantelzorg, Salem, Lelie Zorggroep, Internos en Aafje en Alzheimer Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angelique Bloemberg, mantelzorgconsulent Facet Mantelzorg via 0180 – 432350 of .

Samen is leuker Ridderkerk

Samen is leuker Ridderkerk

Sluit je gezellig aan bij ‘Samen is leuker Ridderkerk’! Ben je tussen de 27 en 67 jaar en op zoek naar buurtbewoners...

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 17 mei 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst Op dinsdag 21 mei organiseert Facet Ridderkerk een Digikoffer bijeenkomst. De Digikoffer is een...