Facet start met Gezonde Werkvloer

Facet Ridderkerk startte 28 maart met het project De Gezonde Werkvloer. Vet Gezond-regisseurs Ties Theeuwkens en Carolien Poldervaart deelden Doppers uit aan het personeel. Daarmee willen ze het drinken van water stimuleren.

Sinds vorige week wordt er elke maandag op alle locaties van Facet vers werkfruit afgeleverd door partner Van Gelder. Personeel kon tijdens de aftrap opschrijven wat een gezonde werkvloer voor hen betekent. Door het jaar heen krijgen medewerkers workshops over gezonde voeding, bewegen en werk, en ontspanning en omgaan met stress. De suggesties die ze hebben opgeschreven worden daarin meegenomen.

Het project is een pilot die nog het hele jaar draait. De regisseurs van Vet Gezond voeren het uit. De bedoeling is De Gezonde Werkvloer vanaf volgend jaar ook uit te zetten onder andere bedrijven in Ridderkerk. Ties en Carolien maken met de ervaringen van Facet een handboek dat andere bedrijven kunnen gebruiken om zelf te werken aan een gezonde werkvloer.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn, kunnen meer informatie opvragen via .

Zomerfestijn 2023

Zomerfestijn 2023

Zomerfestijn 2023 Ook dit jaar organiseren we weer het Zomerfestijn met heel veel diverse activiteiten voor de...

Welzijn op Recept Ridderkerk

Welzijn op Recept Ridderkerk

Welzijn op Recept Ridderkerk Welzijn op Recept Soms zit je niet lekker in je vel. Je hebt bijvoorbeeld hoofdpijn en je...

Wel koffie, geen geleuter

Wel koffie, geen geleuter

Wel koffie, geen geleuter Heeft u behoefte aan een goed gesprek samen met anderen? Wat is de zin van het leven? Bent u...