EXTRA Bingomiddag op maandag 3 juni in WVC Bolnes

Facet Ridderkerk nodigt alle buurtbewoners van 65+ uit om deel te nemen aan een gezellige bingomiddag in Wijkvoorzieningencentrum Bolnes (WVC Bolnes), gelegen aan Noordstraat 255a. Een perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten of oude bekenden weer te zien, plezier te hebben en fantastische prijzen te winnen.

Wanneer: Maandag 3 juni 2024.
Zaal open om 13:00 uur, Bingo is van 14:00 tot 16:00 uur.
Locatie: Wijkvoorzieningencentrum Bolnes (WVC Bolnes), Noordstraat 255a
Kosten: Het eerste bingoplankje kost slechts € 5,00 en is inclusief koffie/thee. De volgende plankjes zijn verkrijgbaar voor € 4,00 per stuk.

Tijdens deze bingomiddag worden acht spannende rondes gespeeld, met in totaal zestien prijzen die gewonnen kunnen worden.
Er zijn cadeaubonnen ter waarde van € 12,50 voor een volle kaart en € 5,00 voor het winnen van een figuurtje.

Dit is een geweldige kans om te genieten van een middag vol plezier en ook de kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Onze gastvrouwen van Facet Ridderkerk heten u van harte welkom.

Voor meer informatie over deze bingomiddag en andere activiteiten georganiseerd door Facet Ridderkerk in het Wijkvoorzieningen Centrum Bolnes, kunt u contact opnemen met Jacqueline Revier, Sociaal Werker Ouderen, via telefoonnummer 0180 – 432 350 of per e-mail via .

U kunt ook onze website bezoeken op www.facetridderkerk.nl voor aanvullende informatie.
Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op maandag 3 juni voor een onvergetelijke bingomiddag in WVC Bolnes. Tot dan!

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...