Voor elkaar ‘kookt’ voor elkaar

Heb jij óók zo’n zin om eens een keertje niet te koken en een hapje te eten tegen een betaalbare prijs in de wijk Bolnes? Dan ben je bij Voor Elkaar aan het juiste adres. Het is december, deze maand staat in het teken van diverse feestelijkheden, zoals Sinterklaas, Kerst, vakantie en Oud en Nieuw. Voor Elkaar wil de bewoners juist deze maand uitnodigen om symbolisch het jaar 2018 op een sfeervolle wijze met elkaar af te sluiten.

Op vrijdag 14 december is het zover, Voor Elkaar kookt vóór en met bewoners. Alle bewoners zijn van harte welkom, man(nen), vrouw(en), van alleenstaanden tot aan gezinnen, van jongeren tot aan ouderen en alle nationaliteiten.

Initiatiefneemster en bewoonster Bolnes Shahla Faraj zocht samen met Eveline Freling van Facet Ridderkerk naar een locatie om het idee mogelijk te maken en contact met voetbalvereniging SV Bolnes. Heer Balgobind, voorzitter van de club, is enthousiast en stelde meteen het clubgebouw van de voetbalvereniging beschikbaar: een mooie samenwerking en de locatie voor elkaar. Daarnaast bood de heer Pinas, bewoner Bolnes, aan dat hij voor de (achtergrond) muziek wilde zorgen en mee wilde helpen om te koken. Kortom samenwerken, verbinden en binding zijn hier van toepassing, waar Voor Elkaar vóór staat.

Voor de maaltijd wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 4,00 p.p en kinderen tot 12 jaar € 1,00 p.p. inclusief één consumptie. Daarnaast is er nog een verrassingselement voor alle bezoekers.Geef u op vóór maandag 10 december, want vol=vol. Wilt u aangeven of jij bijvoorbeeld alleen of met meerdere bewoners en of kinderen (leeftijd) komt?

Wij hebben er met zijn allen zin in, jij óók? Wij zien je graag bij Voor Elkaar!

Datum:    vrijdag 14 december

Aanvang: vanaf 18:00 uur inloop, ong. om 18:30 uur start avond

Locatie:   Voetbalvereniging SV Bolnes

Adres:     Kievitsweg 153

Kosten:   € 4,00 p.p. en kinderen € 1,00 p.p. (tot 12 jaar)

Voor aanmeldingen, meer informatie, heb jij een bijvoorbeeld een allergie of vragen, neem contact op met Shahla Faraj via  of 06 – 188 212 06

Deze avond wordt aangeboden door, Voor Elkaar, Facet Ridderkerk, Voetbalvereniging SV Bolnes

Tags:

Datum

14 december 2018

Kosten

€ 4,00 (volwassenen) en € 1,00 (kinderen)

Locatie

SV Bolnes
SV Bolnes, Ridderkerk
Categorie
QR Code