Volwassenensport

Volwassenensport

Deze lessen zijn voor volwassenen die graag aan hun conditie blijven werken. De lessen bestaan uit verschillende oefeningen, waarbij conditie en spierversterking centraal staan. Je voelt je beter als je lichaam in goede conditie is. Je beweegt makkelijker, voelt je fitter, je hebt meer energie. Geen wonder dus, dat Facet Ridderkerk het zo belangrijk vindt dat iedereen kan blijven bewegen.

Er is een groot aantal conditiegroepen bij Facet. Al deze groepen werken wekelijks aan hun conditie en spierkracht. Met lessen die zijn afgestemd op de leeftijdsgroep en die je op je eigen niveau kunt volgen. De oefeningen wisselen, maar bevatten vaak verschillende loopvormen, grondoefeningen en krachtoefeningen op muziek. De begeleiding is oplettend en zorgt ervoor dat je de oefeningen goed uitvoert en op je eigen niveau blijft doen. Zo krijgen blessures geen kans en maak je toch verschil. Deze lessen zijn een intensiveren dan de gymnastieklessen van het seniorensportprogramma.

Volwassenen gymnastiek

Maandag van 19.15 – 20.15 uur
Dinsdag van 09.30 -10.30 uur
Dinsdag van 10.30 – 11.30 uur
Dinsdag van 13.30 – 14.30 uur
Woensdag van 19.15 – 20.15 uur
Locatie: Gymzaal Van den Broekstraat (Van den Broekstraat 2)

Tarieven

€ 138,00 (34 lessen)

Periode

Januari t/m december 2020 (muv schoolvakanties). Wij starten al deze activiteiten vanaf september 2020.

U kunt op ieder gewenst moment starten met de activiteit. Kosten worden bepaald aan de hand van het instapmoment. Betaling van contributie vindt plaats in 2 termijnen.

Datum

19 juni 2024
QR Code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *