Summer Events

Niets te doen in de zomervakantie? Doe dan mee met Summer Events van maandag 22 juli t/m vrijdag 16 augustus! Summer Events is een verzameling sportieve, recreatieve en culturele activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren in Ridderkerk.

 

Programma Summer Events

Extra: Clinic Free Running

We bieden een extra clinic Free Running aan op dinsdag 6 augustus van 14:00 tot 15:00 uur in Sporthal Drievliet. De eerste ronde van 13:00 tot 14:00 is vol. De clinic is voor kinderen van 8 tot 15 jaar. De kosten bedragen € 1,00.

Ridderkerkpas

Het is mogelijk om de kosten van de activiteiten te betalen met de Ridderkerkpas. De betaling wordt ter plaatse geregeld.

Blauwe activiteiten (puzzelstukje)

Alle activiteiten met een puzzelstukje tijdens Summer worden aangeboden in een rustige omgeving, in kleine groepjes en met minimaal twee begeleiders.

Spelregels:

  • Er kan alleen via de website of per e-mail worden ingeschreven.
  • Naam, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer en het vermelden van de activiteit(en) is verplicht! Er volgt geen inschrijving bij het ontbreken van één van bovenstaande gegevens.
  • Er wordt ingeschreven op datum en tijd van ontvangst (vanaf 28 juni 9:00 uur)! Inschrijvingen voor 9:00 uur worden niet behandeld.
  • Kijk goed voor welke leeftijd een activiteit is. Ben je jonger of ouder dan aangegeven op de dag van de activiteit dan kun je helaas niet aan de activiteit deelnemen.
  • Als de inschrijflijst vol is, wordt er een reservelijst aangemaakt. Mocht je alsnog kunnen deelnemen, dan wordt er telefonisch contact opgenomen. Kom niet naar de activiteit als je niet gebeld bent! Dit voorkomt verwarring en teleurstelling.
  • Bij twee keer zonder kennisgeving niet op komen dagen voor een activiteit of uitstapje is deelname aan andere activiteiten en uitstapjes niet meer mogelijk.
  • Om je in te schrijven voor het uitstapje naar de Efteling moet je minimaal aan drie andere activiteiten (m.u.v. uitstapjes) deelnemen.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je terecht bij Brendon Tholenaars via 0180 – 432 350 of .

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven? Dat kan vanaf 28 juni via onze website!

Datum

22 juli 2019 - 16 augustus 2019

Labels

Activiteit

Locatie

Ridderkerk
QR Code