Sportcafé over energie en vrijwilligers

Dinsdag 28 mei organiseert Club Support 0180 een sportcafé over gezamenlijke inkoop van energie en subsidies voor sportverenigingen. De avond start om 17.00 uur met een terugkoppeling van het Vitaliteitsonderzoek door Terry Wisse. Daarna geeft Robert den Ouden van Sportstroom een presentatie over ‘Grip op uw energiekosten’. In een interactieve sessie gaan we in op de (on)mogelijkheden voor uw accommodatie, krijgt u de laatste informatie over beschikbare subsidies en kunt u al uw vragen afvuren over – bijvoorbeeld – LED-veldverlichting, zonnepanelen, ‘van het gas af’, isolatie etcetra. Daarna volgt een presentatie over de vrijwilligersvacaturebank van Facet Ridderkerk en de werving van vrijwilligers door Junaidah Beun. Daarnaast gaat Junaidah in op de wervingscirkel en meer vrijwilligers in korte tijd. De avond wordt om 19.15 uur afgesloten, waarna er mogelijkheid is om te netwerken.

Aanmelden

Het sportcafé is alleen voor sportverenigingen in de gemeente Ridderkerk. Deelname is gratis. Aanmelden kan via   Heb je nog vragen? Neem contact via 06 – 50 24 70 09 of .

Over de sportcafés

Club Support 0180 organiseert tweemaal per jaar voor alle sportverenigingen in de gemeente Ridderkerk een Sportcafé. Doel van de avond is dat sportverenigingen en andere sport- en beweegpartijen met elkaar in contact komen, ervaringen uitwisselen en elkaar in de toekomst nog makkelijker kunnen vinden. Daarnaast agendeert Club Support 0180 onderwerpen die te maken hebben met hun maatschappelijke rol in de gemeente.

Wil jij het sportcafé ook eens bij jouw vereniging organiseren? Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Datum

28 mei 2019

Kosten

Gratis

Locatie

Sporthal Drievliet
Vlietplein 137-138
QR Code