Nieuwjaarslunch bij Kookpunt Oost

Spreek jij de mensen uit je buurt eigenlijk te weinig en zou je ze best wat beter willen leren kennen terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd? Dat kan bij Kookpunt Oost.

Kookpunt Oost is een initiatief speciaal voor wijkbewoners in Oost en vindt plaats in het wijkgebouw Trefpunt (Genestetstraat 2), een ontmoetingsplek voor jong en oud. Samen eten verbindt, is gezellig en zorgt voor een ontspannen sfeer.

Vanuit Kookpunt Oost bestieren drie koks de keuken, te weten Magda Abdelhim, Yonette Sampson en Angelique de Rijk. Alle drie delen zij op eigen wijze hun passie voor voeding en koken. De koks bedenken de menu’s, die simpel én gezond zijn. Daarnaast verzorgt Riet van der Wel het programma en de styling.

Op zaterdag 4 januari geven deze dames het startsein van hun activiteit met een nieuwjaarslunch. De lunch is van 11.00 tot 14.00 uur. De prijzen van de maaltijden zijn laag, dus je hoeft geen dikke portemonnee te hebben om aan te kunnen schuiven. Een maaltijd kost € 7,50 euro inclusief één drankje. De kosten voor kinderen bedragen € 5,00. Wil jij hier bij zijn? Meld je dan aan voor 30 december via of 06 – 502 85 598.

Datum

04 januari 2020

Kosten

€ 7,50 per persoon

Locatie

Trefpunt Oost
De Genestetstraat 2 , Ridderkerk
Categorie
QR Code