Kom Erbij in Week tegen Eenzaamheid

Kom Erbij!

In de Week tegen Eenzaamheid van 1 tot en met 8 oktober organiseert Facet Ridderkerk verschillende activiteiten. De week start op vrijdag 2 oktober met een theaterlezing ‘Het Grootste Cadeau’ in Het Plein. De ouderenadviseurs lanceren deze week de podcast ‘Vriendschap’ via onze website en het seniorenuurtje op dinsdag 6 oktober van 10.00 tot 12.00 uur van Radio Ridderkerk.  Bekijk hier het complete programma. *Helaas gaan de activiteit Taalbingo op 6 oktober in De Bibliotheek AanZet en de Soeppunten in Drievliet en Bolnes op 7 en 8 oktober niet door.

Het programma van ‘Kom Erbij’ tijdens de Week tegen Eenzaamheid is terug te vinden op verschillende locaties in Ridderkerk, onder andere bij de wijkcentra en het kantoor van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat. Aanmelden voor de activiteiten is verplicht in verband met de coronamaatregelen, leest u daarom goed de flyer door.

Neem voor meer informatie of bij vragen contact op met Henny de Wilt of Frances Kroeze van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.

Datum

01 oktober 2020
Categorie
QR Code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *