Job Support

Ben jij tussen de 12 en 27 jaar en heb je moeite bij het vinden van een baan of stageplek die bij jou past? Of heb je ondersteuning nodig bij het maken van een sollicitatiebrief of curriculum vitae? Dan ben je bij Job Support 0180 aan het goede adres.

Job Support begeleidt jongeren bij het vinden van een baan, opleiding of stageplek. Naast support van onderwerpen zoals het maken van een curriculum vitae en het schrijven van een sollicitatiebrief, wordt ook ondersteuning geboden bij onder andere het ontdekken van de eigen kwaliteiten en het vergroten van zelfvertrouwen.

Je kunt hier terecht voor zowel een korte opfrisser met de do’s en don’ts bij het solliciteren, als voor begeleiding in het gehele sollicitatietraject wat ervoor zal zorgen dat jij op een zelfverzekerde manier jouw eerste gesprek kan voeren. De Job Supporters gaan actief en motiverend aan de slag met jouw vraag en zetten tijdens gesprekken verschillende werkvormen/tools in die jou meer inzicht geven. Job Support kun je zien als een reis waarbij jij je eigen talenten en kwaliteiten ontdekt.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over Job Support of het maken van een afspraak contact op via .

Datum

25 september 2023
Categorie
QR Code